Vaihtaminen maksuttomaan versioon

Kaspersky Password Managerin maksuton versio sallii käyttäjän lisätä ja käyttää rajoitettua määrää merkintöjä. Tarvitset tilauksen, jotta voit käyttää sovellusta ilman rajoituksia.

Jos käytät Kaspersky Password Managerin maksutonta versiota, voit ostaa tilauksen.

Jos käytät Kaspersky Password Managerin Premium-versiota ja tilaus on vastikään vanhentunut tai vanhentumassa, voit uusia tilauksen.

Jos käytät Kaspersky Password Manageria toisen Kaspersky-sovelluksen tilauksen alaisuudessa, voit vaihtaa Kaspersky Password Manager ‑tilaukseen nykyisen tilauksen vanhennuttua.

Tilauksen hankkiminen

Voit myös ostaa Kaspersky Password Manager -tilauksen My Kaperskyssa tai My Kaspersky -sivustolla:

Useat sovellukset voivat jakaa tilauksen Kaspersky Password Managerin kanssa. Tilauksesi on yhdistetty My Kaspersky -tiliisi. Jos My Kaspersky -tililläsi on jo voimassa oleva Kaspersky Password Manager -tilaus, sovellus tunnistaa tämän tilauksen ja vaihtaa Premium-versioon, kun yhdistät sovelluksen My Kasperskyyn.

Seuraavat sovellukset voivat jakaa aktivointikoodin Kaspersky Password Managerin kanssa:

Jos yhdistät Kaspersky Password Managerin My Kaspersky -tiliin jonkin edellä mainitun sovelluksen käyttöoikeudella, Kaspersky Password Manager vaihtuu Premium-versioon.